divendres, 1 de gener del 2016

Propòsits 2016, més estratègia que tàctica.

Pel 2016 més estratègia que tàctica

El començament d'any és l'ocasió per fer els nous propòsit de l'any. Quan termina l'any tots fem propòsits pel nou, alguns repetitius cada any, com fer més exercici, menjar millor, aprendre anglès...
Cadascú s'ha de plantejar els seu propis propòsits. Quan ho feu, considereu que és important ser realista ("sigueu realistes, demaneu lo impossible", no oblideu com vam aprendre al maig 1968 "sota les llanbordes hi ha la platja"). És més útil, proposar-se metes modestes i aconseguir-les, que proposar-se grans metes però inassolibles i que ens provoquem frustració per inabastables. Tot i que els grans propòsits que requereixen grans sacrificis per aconseguir-los donen major satisfacció.

Us proposo que feu una reflexió abans de decidir els vostres propòsits d'any nou, penseu més en una estratègia que en accions determinades. Pel 2016 més estratègia que tàctica.

Penseu quina actitud (intern) voleu tenir aquest 2016 i al mateix temps quines paraules (extern) voleu fer servir. Hi ha actituds i paraules màgiques que faciliten les nostres accions, com d'altre banda hi ha actituds i paraules tòxiques que obstrueixen aconseguir el nostres objectius.


Per aquest any feu-vos el propòsit de potenciar les paraules i actituds màgiques (facilitadores) i eviteu les paraules i ctitud tòxiques (obstruccionistes)

Bon any 2016 !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada